Winter wedding shoot

Memories and magic is what christmas is all about

20 – november – 2021

Winter wedding shoot

Een winter shoot iets wat ook alleen paar jaar op mijn lijstje stond om te doen. Toen de meiden Ilse en Sanne mij opbelde met de vraag of ik een shoot wilde organiseren voor hun was de keuze snel gemaakt. Ik had al snel een moodboards gemaakt en het laten zien aan de meiden. Zij waren razend enthousiast.

Met het moodboards op zak gingen we leveranciers benaderen. Veel leveranciers waren enthousiast en wilde graag mee doen. We hadden de club compleet en we konden het gaan organiseren. De locatie had Ilse geregeld ! Een prachtige industriële locatie wat nog niet zo bekend was bij andere leveranciers. Voor deze shoot hadden we 4 settingen bedacht.

Een dinertafel met een loper van dennentakken en daar tussen in mooie zwarte kandelaren. Boven de tafel hing een prachtige slinger van dennentakken en een prikkabel met lampjes. Ook hadden we een kerstboom met daarin houten kralen slingers en ballen met droogbloemen er in. Een prachtige combinatie samen met elkaar. Het zag er schitterend uit.

Daarnaast hadden we een backdrop met doeken en licht slingers. Alsof dat nog niet genoeg was aan settingen hadden we ook nog een sweettable met een schitterende taart en heerlijke sweets.

Alles was in de puntjes geregeld en we konden beginnen. We werden super warm verwelkomt door de eigenaar van de locatie. Ze dacht met ons mee en hielp ons daar waar nodig was. De settingen werden opgebouwd en de modellen werden verzorgd van een leuk kapsel en mooie make up.

Ondertussen konden de fotografen alvast beginnen met het fotograferen van de jurk pak en de flatlays van kaarten en sieraden. Toen alles klaar stond konden we beginnen.

Was een feestje was het. Schitterende foto’s zijn er gemaakt bij de kerstboom. Er werd heerlijk gesnoept bij de sweettabel.  De kinderen die mee waren zagen er geweldig uit en er zijn schattige familie kiekjes geschoten. De shoot was een succes. De meiden gingen met volle kaartjes naar huis en konden weer even aan de slag om de mooiste foto’s ervan te maken. Wat een geweldige shoot was het.

Link van de publicatie bij: 
https://www.theperfectwedding.nl/real-weddings/3700/wonderful-christmas-wedding

Leveranciers van de shoot:
Organisatie⁠: Lots of Love styling
Fotograaf:⁠ Unite photography
Fotograaf: Unieke verhalen fotografie
Fotograaf: Kaylee wedding photography
Fotograaf:⁠ Ilse van den Dungen fotografie
Styling: Lots of Love styling ⁠⁠
Bloemist: ⁠Blooming by Heleen
MUAH⁠: Marijke hair make up stylist⁠
Jurk⁠: Unique brides by Matty⁠
Sieraden: Goudsmid Jacqueline Vugs⁠⁠
Strik en pochet⁠: Gestrikt door Claudia⁠
Kalligrafie & gravures⁠: De schoonschrijfster⁠
Bestickering & sign⁠: Graphics by Mariel⁠
Lint⁠: Silk and flowers⁠
Taart & Sweet⁠: Patisserie Simone⁠
Koppel: Lillian & Job ⁠⁠
Locatie: Keur 16⁠