Mini shoot

met Elise fotografie

13 – november – 2021

Mini fotoshoots

Samen met Elise van Elise fotografie hebben we winter mini fotoshoots georganiseerd. Voor zowel stelletjes als gezinnen. Zij wist een prachtige plek waar we konden shooten tussen de kerstbomen.Een kerstbomenkwekerij in Driebergen.

Vervolgens hebben we een aantal mooie settingen bedacht. Voor de aller kleinste hadden we een kistje met een schapenvacht erin en een jutte mand met een wit plaid. Waar ze lekker in konden gaan zitten. Ook hadden we voor deze shoot den slee gefixt. Hier konden de kinderen op gaan zitten. Het hoort er toch een beetje bij. Als ik denk aan de winter dan denk ik aan kerstbomen en sleetje rijden.

Voor de gezinnen hadden we een andere setting bedacht. Hiervoor hadden we een jutten kleed neer gelegd met witte en beige kussentjes. Dit is een bewuste keuze geweest. Omdat als je alles licht houd de mensen met hun outfit zouden opvallen in de foto.

Het plan was bedacht en nu hoefde we alleen maar reclame te maken voor de shoot. We hadden de mini shoots gepromoot op Instagram en binnen een mum van tijd warende eerste plekjes al geboekt. Uit eindelijk waren bijna alle plekjes geboekt. De shoot kon beginnen.

Het was heerlijk weer en de kinderen en de volwassenen zagende schitterend uit. De leukste verhalen en grapjes werden verteld en de schattigste kinderen kwamen voorbij. De resultaten zijn dan ook verbluffend. Allemaal tevreden klanten. Het was een geweldige ervaring om te doen. En ik kan niet wachten tot de volgende mini fotoshoots.

Fotograaf: Elise fotografie