Newborn shoot

Where my heart belongs

16 – februari – 2022

Newborn shoot

Wat een eer was dit om te doen. Ik kijk er met trots op terug.
Ik werd gevraagd of ik een newborn shoot wilde organiseren voor dit prille gezin. Het leuke was dat dit een verrassing was voor de moeder. Ze zou de shoot krijgen voor haar verjaardag. Dus alles moest in het hoogste geheim georganiseerd worden. Natuurlijk wilde ik de shoot organiseren. Ik wist direct wie ik moest contacten voor deze shoot. Ook hield ik rekening met de wensen van het koppel en wilde ik ze iets extra’s leveren.

Ik ben in overleg gegaan naar wat voor soort shoot ze wilde. Of het echt gemaakt moest zijn zoals in een fotostudio of een life shoot. Momentjes met het gezin op het bed en unieke momenten vast leggen. Voor het laatste werd gekozen. Direct ben ik contact gaan zoeken met Alisha. Een van de vaste toppertjes waarmee ik samenwerk. Ze maakt schitterende foto’s in hoge kwaliteit. Ook vind ik de bewerking erg mooi. Dit moest ook passen bij het gezin en dit vonden ze ook erg mooi.

Voor het extra’s moest ik iets meer werk van maken. Ik weet dat het koppel onwijs gek is van het Disney thema. Daarom ben ik wezen kijken of ik iets kon vinden voor de kleine wat we konden gebruiken bij de shoot wat relateert aan het Disney thema. Uiteindelijk kwam ik op een schattige haarband en tutu. Vanwege dat het allemaal vrij kort dag georganiseerd moest worden kon ik dit niet bestellen vanuit het buitenland. Dus contacteerde ik een leverancier uit mijn kenniskring van bruiloften. Ik legde het haar uit waar ik mee bezig was. En of het een optie was dat zij de haarband met tutu voor ons wilde maken. Dit kon. Ze heeft alles uit de kast moeten halen om het precies zoals op de foto te kunnen maken maar het is haar gelukt !! Wat een topper.

De shoot kon beginnen. Samen met Alisha zijn we naar het huis van het gezinnetje gereden en ben ik begonnen met het opmaken van het bed. Toen dit klaar was begon ik aan het neer zetten van het mandje met de doeken. Dit was erg leuk om te doen. Het duurde misschien niet lang het stylen en het was misschien niet veel. Maar toch vond ik het erg leuk dat ik er bij mocht zijn tijdens het maken van de foto’s. De kleine meid deed het fantastisch. Er zijn ook schitterende foto’s uit gekomen. De ouders zijn super blij met de foto’s en genieten nog iedere dag van hun kleine prinses.

Leveranciers van de shoot:
Fotografie: Unite Photography
Styling: Lots of love styling
Strik en tutu: Gestrikt bij Claudia
Ouders: Arjan & Cindy van Esch