Pick-up truck shoot

met Rosalyn Gorter photography

8 – september – 2021

Love shoot

Het leek me super leuk om samen te werken met Rosalyn. Zij is een beginnende fotograaf met passie voor haar werk en ze wilde graag meer beeldmateriaal hebben.
En om meer beeldmateriaal te krijgen moet je shoots organiseren. Zo besloten we samen een fotoshoot weekend te organiseren. We hebben beiden onze inspiratie plaatjes samen gevoegd en daar drie te gekke moodboards voor bedacht. Allemaal kleine love shoots, maar wel verschillende stylen. Waaronder deze te gekke love shoot.

Wat we heel graag wilde was een combi met pizza, cola en een stoere pickup truck. Met veel enthousiasme hebben we een leverancier voor de pickup benaderd en hebben we de shoot voorbereid door de settingen uit te stippelen.
Bij deze shoot hebben we een romantische setting met heel veel kussens gecreëerd in de pickup truck. De pickup truck was zo mooi, het had prachtige autentieke details, zoals een houten vlonder in de laadbak en prachtige rode stoelen met een schitterend stuur voorin. Alle details maakte het totaal plaatje compleet.

Nu was het alleen nog maar een kwestie om er cola en pizza aan toe te voegen. En de shoot kon gaan beginnen. De cola flesjes hadden we al eerder gehaald en hebben we op de locatie zelf een pizza besteld. Dit was nogal een uit daging aangezien we niet echt een exacte locatie hadden. Toch is het gelukt om een pizza te bestellen en hebben we de pizza met ze alle heerlijk zitten op smullen. Na dat het prachtig op de foto was gezet door Rosalyn.

Het was een prachtige shoot. De schitterende locatie tussen de hei en de zonsondergang maakte het totaal plaatje compleet. En er zijn super mooie foto’s uit gerold. Met dank aan alle leveranciers die hebben mee gewerkt aan deze shoot. Speciale dank voor de leverancier van de pickup truck zonder haar was het nooit zoon succes geworden.

Hier onder een kleine selectie van alle foto’s.

Leveranciers van de shoot:
Fotograaf: Rosalyn Gorter Photography
Styling: Lots of Love styling
Auto: Pick up the truck
Modellen: Twan & Samantha