Herfst shoot

met
Rosalyn Gorter photography & Unieke verhalen fotografie

9 – oktober – 2021

Love shoot

Het leek mij super leuk om met Sanne en Rosalyn een keer samen te werken. Beide zijn ze beginnende fotograven met een passie voor hun werk wilde ze graag meer beeldmateriaal hebben. En om meer beeldmateriaal te krijgen moet je shoots organiseren. Zo besloten we samen een fotoshoot weekend te organiseren. We hebben beiden onze inspiratie plaatjes samen gevoegd en daar drie te gekke moodboards voor bedacht. Allemaal kleine love shoots, maar wel verschillende stylen. Waaronder deze te gekke love shoot.

Wat we heel graag wilde was een love shoot in het bos. Met veel enthousiasme hebben we de shoot voorbereid door de settingen uit te stippelen. Een auto, en een picknick in het bos. De eerste setting hebben we een auto gestyled. Met een leuk kleed en kussentjes en lichtjes. Dit zorgde voor een romantische sfeer. Daarnaast hebben we een picknick setting gecreeerd. Hierbijk hebben we een stel pompoenen gebruikt, een kleed en een aantal kussentjes. Ook wilde we gebruik maken van de locatie, deze had veel te bieden, denk aan bos, mooie heide velden en prachtige paden.

Het was een prachtige shoot. De schitterende locatie tussen het bos en de zonsondergang maakte het totaal plaatje compleet. En er zijn super mooie foto’s uit gerold. Met dank aan iedereen die heeft mee gewerkt aan deze shoot.

Hier onder een kleine selectie van alle foto’s.

Leveranciers van de shoot:
Fotograaf: Rosalyn Gorter Photography
Fotograaf: Unieke verhalen fotografie
Styling: Lots of Love styling
Modellen:  Ronald & Lotte