Bohemian beach shoot

Meet me where the sky touches the sea

28 – augustus – 2021

Bohemian beach shoot

Een beach shoot. Iets wat al eerder op mijn lijstje stond. Dit keer werd ik gevraagd of ik mee wilde werken met styling. Het zou een combinatie worden van beach, bohemian en Marrokaans sferen. Ze hadden mij een te gek moodboards laten zien en met veel enthousiaste zei ik ja. Het leek me een erg leuke uitdaging en erg mooi concept.

Alles was in de puntjes voorbereid en geregeld door Shanice events. Er was bij deze shoot een leuke toevoeging, er zouden een videograaf en een fotograaf uit Duitsland komen. Een onwijs gave ervaring om met mensen uit het buurland te mogen samen werken.

Samen met Shanice hebben we het gehad over de settingen die we wilde neer zetten voor de shoot. Uiteindelijk zijn we tot 2 settingen gekomen waarvan we er een gingen aan passen ter plekke.

Het was de ceremoniële setting en een dinertable die omgebouwd kon worden tot sweettable. De dinertable was een tafel gemaakt van twee pallets. Hier over hadden we een doek gedrapeerd. Ook stonden er vaasjes met bloemen op en  gouden vintage kandelaren. Deze tafel was omringt door witte poefen en beige, witte en macramé kussens. Voor de taart setting zouden we de borden weg halen en het wat minderen in vaasjes. De ceremoniële setting was het idee om twee driehoeken te plaatsen. Met daarom heen vazen met bloemen en windlichten.

Alles goed voorbereid kon de dag van shooten beginnen. Helaas is de shoot een paar keer verzet maar uit eindelijk hebben we hem toch kunnen uitvoeren. Op de dag van het shooten was het schitterend weer. Wel stond er een stevige wind van windkracht 4.

Hierdoor hadden we besloten om de backdrop niet neer te zetten. Uit veiligheid voor de mensen en uit voorzorg van de producten dat deze niet zouden vallen en beschadigen. Wel wilde we graag nog de tafel neer zetten met de kussens zodat we toch een leuke bijdrage konden leveren voor de shoot. Ondanks het weer lukte het ons wel deze neer te zetten. Wel moest daar een aantal windschermen de grond in geslagen worden maar dat mocht de pret niet drukken.

Na alles mooi te hebben neergezet konden we dan beginnen met het shooten van de tafel. In het ochtend gedeelte hebben de fotografen gelukkig al het een en ander kunnen fotograferen zoals de kaarten, haar en make up. Na het diner gedeelte gefotografeerd te hebben, hebben we de tafel omgebouwd voor de taart. Deze was in mum van tijd omgebouwd in samenwerking met de bloemist.

Na dat dit alles op de foto gezet was konden we weer opruimen en richting huis.
De anderen gingen nog even door met de ceremoniële setting en nog de wandeling op het strand fotograferen. Prachtige foto’s zijn er uit deze shoot gerold. Schitterend. Ook een erg leuke samenwerking gehad met iedereen.

Alle leveranciers die hebben mee gewerkt aan deze shoot waren geweldig.
Dankzij de leveranciers was dit een geslaagde shoot. En is het een pracht resultaat! Ik ben onwijs blij met de foto’s. En niet voor niets is deze shoot ook gepubliceerd. Benieuwd naar het verhaal en de foto’s bekijk dan de onderstaande link.

Link van de publicatie bij Trouwplannen:
https://www.trouwplannen.nl/bohemian-bruiloft-aan-het-strand-styled-shoot/

Leveranciers van de shoot:
Weddingplanner: Shanice Events
Fotograaf: Isabel Schary Photography
Videograaf: Nina Zwick Photography
Styling: Lots of Love Styling
Bloemist: Echt Renate bijzonder bloemwerk
MUAH: Lookk beautiful
Pak: Dare Customsuits
Jurk: Yalisas bruidsmode
Sieraden: Yalisas bruidsmode
Trouwringen: Amare trouwringen
Stationery: Be married stationery
Taart: Axe bakes
Koppel: Lina L’man & Tim de Groot
Locatie: Surf en Beach