Night full of stars shoot

I love you to the moon and back

31 – juli – 2021

Night full of stars

Buiten het stylen van bruiloften leek me het leuk om ook andere dingen te doen. Ik kan bijvoorbeeld ook een familiefeest decoreren of een fotoshoot. Zo leek me het erg leuk om styling te doen bij love shoots. En dat ik andere dingen kan stylen wilde ik laten zien.

Zo begon ik met het organiseren van de shoot. Een vriendin van mij wilde dolgraag model staan met haar vriend en kon ik gaan beginnen met het organiseren. Ik had een aantal te gekke concepten samen gevoegd tot een grote shoot. Zo begonnen we met hamburgers en milkshakes en eindigde we met romantische foto’s bij de love letters.

De settingen die ik voor de shoot bedacht had waren het volgende. We begonnen zoals ik net al verklapte met hamburgers en milkshakes. Ik had hele toffe foto’s gezien die me erg leuk leken na te maken. Na het heerlijk te hebben kunnen genieten van de hamburgers zijn we door gegaan. We hebben nog snel even gebruik gemaakt van het gouden uurtje. Hierin zijn nog schitterende foto’s gemaakt.

Nadat de zon langsaam onder ging konden we verder naar de volgende setting. Het kampvuur en als je daar aan denk dan denk je automatisch aan marshmallows dus ook die konden we niet ontbreken bij de shoot. Het was een gezellige setting met een picknick kleed en een aantal kussentjes.

Toen we eenmaal lekker opgewarmd waren konden we door naar de laatste setting. Bij deze setting stonden de lichtproducten van de website in het hoogte punt.
Ik wilde laten zien wat deze producten bij avond voor betekenis zouden kunnen hebben. En het sfeertje hierdoor duidelijk kunnen laten zien. We hebben de love letters neer gezet en de prikkabel opgehangen.

Wat een warm sfeertje gaf dat een prachtig gezicht. Voor de love letters hebben we toen nog een aantal romantische foto’s gemaakt en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Wat een geweldige avond was het. Gezellig met vrienden shooten en leuke en gezellige fotografen. Ik kan niet wachten tot dat ik weer een love shoot mag doen waarbij ik leuke styling mag leveren.

Alle leveranciers die hebben mee gewerkt aan deze shoot waren geweldig.  Dankzij de leveranciers was dit een geslaagde shoot. En is het een pracht resultaat! Ik ben onwijs blij met de foto’s.

Leveranciers van de shoot:
Concept & Organisatie: Lots of Love styling
Fotograaf: Liefs Yvon fotografie
Fotograaf: Liselot Kamphuis fotografie
Styling: Lots of Love styling
Bloemist: Viori.nl
Jasje: AIM your wedding
Koppel: Rolan & Lisanne