Bruiloft

Niels & Naomi

28 – juli – 2021

Bruiloft Niels & Naomi

In september kreeg ik een berichtje van Naomi dat ze gingen trouwen in juli en dat ze op zoek waren naar een stylist.
Ze gingen trouwen in het kasteel Kerckebosch in Zeist. Dit is een schitterend kasteel omringt door de prachtige bossen van Zeist.

We hebben contact gehad over de styling en over de mogelijkheden van de locatie. Ze wilde graag buiten een ceremoniële setting hebben. En in een zijkamer wilde ze twee tafels hebben een met de bedankjes en een met het gastenboek. Ook wilde ze welkomsborden plaatsen en decoratie op de tafels bij het diner. Dit was allemaal mogelijk.

Zelf hebben ze een aantal spullen geregeld en er is het een en ander ingehuurd. Bij de ingang van het kasteel en van de ceremonie stonden de welkomsborden met daarnaast vazen met pampasgrassen. Hierdoor had je gelijk een warm welkom gevoel. Als je dan doorliep kwam je uit op een van een aantal zijkamers van het kasteel.

Bij de zijkamer hebben we twee tafels neer gezet. Op de ene tafel hebben we de cadeautafel van gemaakt. Hierop stond een koffer om de cadeau’s in te doen en een enveloppenkist voor de enveloppen, en op de andere tafel lag een gastenboek en de bedankjes. Deze tafels hebben we aangekleed met kleine windlichten.

We hebben bij de ceremonie een prachtige kopere backdrop neergezet met daar omheen windlichten. Op en naast de backdrop waren prachtige bloemen geplaatst. Dit maakte het totaal plaatje compleet, de prachtige bloemen en kleuren kwamen overal in terug. Zowel in de kaarten, boeket, bloemstukken, welkomsborden en kleine details op en bij de decoratie. Het was een prachtig totaal plaatje.

Tot slot hebben we bij de dinertafels hebben mooie kandelaren en tafelnummers geplaatst. Dit werd compleet gemaakt door er een schitterend bloemstuk bij te plaatsen. Ook hebben we er de menu’s en naamkaartjes bij geplaatst. Dit maakte alles compleet.

Alle materialen, de locatie en de bloemen. Alles viel op zijn plek op deze bruiloft. En maakte het tot een prachtig resultaat. Met als uitkomst een boel prachtige foto’s van Jisca fotografie. Hieronder kun je de verloop van de dag bekijken met ons werk daarin.

Fotograaf: Jisca Fotografie
Videograaf: Stefanie Koopmans Videografie
Stylist: Lots of Love styling
Bloemist: Flora Lisa
Locatie: Kasteel Kerckebosch Zeist