Minimalistische shoot

“An industrial love story”.

17 – juli – 2021

Minimalistisch shoot

Wat een schitterende shoot is dit geworden. We begonnen met een te gek thema. Minimalistisch. Iets totaal anders dan normaal. Nu moet je met zo min mogelijk iets te geks neer zetten een leuke uitdaging.

Met het uit werken van het thema had ik de kleuren al snel voor elkaar. Wit, beige en een tikkeltje zwart. Ook had ik een mooie locatie gevonden waar ik mijn visie voor de shoot wel in kwijt kon. De Suikerfabriek, een prachtige industriële locatie. Voorzien van witte muren en prachtige stalen trappen.

Al snel had ik een aantal schitterende voorbeeldplaatjes gevonden. En was het een kwestie van de juiste leveranciers toevoegen.

Samen met hen hebben we prachtige settingen neer gezet. Denk hierbij aan een prachtige ceremonie setting met doeken en een vloer vol aan bloemen. Ook was er een dinertafel met kandelaren en vaasjes met droogbloemen. Om het totaal helemaal af te maken hadden we de love letters mee genomen. En hebben we een champagne toren toegevoegd. Wat een prachtig resultaat is dit geworden. Bij de champagne toren hadden we ook een heerlijke taart en schitterende donuts van personaliseer je donut.

Alle leveranciers die hebben mee gewerkt aan deze shoot waren geweldig.  Dank zij hun was dit een geslaagde shoot. En is het een pracht resultaat !! Ik ben onwijs blij met de foto’s. En niet voor niets is deze shoot ook gepubliceerd. Benieuwd naar het verhaal en de foto’s bekijk dan de onderstaande link.

Leveranciers van de shoot:

Organisatie: Lots of Love styling
Fotograaf: Poems by Light
Fotograaf: Liefs Yvon fotografie
Videograaf: Monique Brunt fotografie
Styling: Lots of Love styling
Bloemist: Blooming by Heleen
MUAH: Blush bruidsstyling
Jurk: Beijer Besselink
Pak: Beijer Besselink
Sieraden: Bij Lies
Kalligrafie: Beeq Kalligrafie
Kaarten: Graphics by Mariel
Lint: Silk and flowers
Donuts: Personaliseer je donut
Taart & Sweets: Miruna’s cakes
Koppel: Arjo & Daria