Bruiloft

Bart & Guus

5 – juni – 2021

Bruiloft Bart & Guus

In begin februari kreeg ik een berichtje van Guus dat ze gingen trouwen in juni en dat ze op zoek waren naar een stylist.
Ze gingen trouwen in De Toekomst in Scheemda. Dit is een prachtig oude strokartonfabriek geweest.
Nu wordt er een groot evenement locatie van gemaakt.

We hebben contact gehad over de styling en over de mogelijkheden van de locatie. Ze wilde graag in de grote hal een ceremoniële setting hebben. Die omgezet kon worden naar diner setting en in een zijkamer wilde ze de bedankjes en fotohoekje. Dit was allemaal mogelijk.

Zelf hebben ze een aantal spullen geregeld en er is het een en ander ingehuurd.  We hebben bij de ceremonie een prachtige driedelige backdrop neergezet met daar omheen vazen met pampasgrassen. Op de achtergrond zijn er lampen op hoogte en lampen bij de muur geplaatst om de muren te verlichten. Ook zijn er vlaggetjes opgehangen en prachtige bloem boeketjes aan de stoelen geplaatst.

Bij de zijkamer hebben we twee tafels neer gezet. Op de ene tafel hebben we de corsages gelegd, en op de andere tafel stond een kist voor de bedankjes. Ook hebben we het gastenboek met de polaroid camera neer gelegd.

Samen met vele vrijwilligers hebben we de locatie omgebouwd tot een trouwlocatie. Ook was er een geweldig techniek team die het geluid en licht verzorgden.
Met dank aan al deze mensen is deze locatie omgetoverd tot een ware trouwlocatie.

Fotograaf: What A Glorious Feeling