Beach shoot

Happiness comes in waves

23 – juli – 2021

Beach shoot

Een beach shoot ! Iets wat al heel lang op mijn lijstje stond om te doen. Romantisch foto’s maken bij zonsondergang bij de zee. Ik zag het al helemaal voor mij. Eindelijk was het dan zover dat ik hem dan samen met Jisca kon gaan organiseren. Een wens die uit zou komen. Samen met Jisca zijn we begonnen met organiseren en het plannen van de shoot. We deelde onze ideeën voor de shoot en hebben die samen gevoegd tot een prachtig moodboard. Met veel enthousiasme voor de shoot zijn we het moodboard wezen uitdelen aan leveranciers. Al snel was het clubje compleet en konden we beginnen met het organiseren van de shoot.

Voor de shoot hadden we twee settingen bedacht. Iets waar we samen snel overtuig waren was een backdrop in het water. Hoe gaaf zou dat zijn een ceremonie bij het water met de zonsondergang. Een super romantisch tafereel. Een andere setting was een dinertafel op het strand. Deze tafel was gemaakt van kratjes en sierlijk versiert met een doek en kandelaren en als toevoeging schelpjes.

Alles voor de shoot was geregeld en we konden beginnen. Het was een schitterende dag. Alles was al snel opgezet en we konden beginnen. Eerst zijn de fotografen wezen shooten op het strand en in de duinen. Toen alles stond kwa styling zijn ze naar de tafel gegaan. Hier hebben ze detail foto’s gemaakt van de menukaartjes en de borden enzo. Toen dit eenmaal klaar was zijn we naar het ceremonie gedeelte gegaan. De backdrop stond te schitteren in het water en er hing een prachtig bloemstuk aan. Hiervoor zijn de geloftes uit gesproken en nog een paar mooie foto’s gemaakt.

Toen de zon langzaamaan het zakken was gingen de fotografen nog met het koppels het water in. Wat een te gekke resultaten zijn er uit gekomen schitterend.

Alle leveranciers die hebben mee gewerkt aan deze shoot waren geweldig.  Dankzij de leveranciers was dit een geslaagde shoot. En is het een pracht resultaat! Ik ben onwijs blij met de foto’s.

Leveranciers van de shoot:
Fotograaf: Christine moments
Fotograaf: Jisca fotografie
Styling: Lots of Love styling
Bloemist: Viori
Muah: Laura van der Laan
Jurk: Yalisas bruidsmode
Pak: Dare customsuits
Sieraden: Jacquline Vugs
Kaarten: Rosali Kalligrafie
Oesters: De schoonschrijfster
Koppel: Alisha & Ino