Mini fotoshoots

met Liefs Yvon fotografie

6 – maart – 2021

Mini fotoshoots

Samen met Yvon van Liefs Yvon fotografie hebben we een mini fotoshoots georganiseerd. Voor zowel kinderen als volwassenen. Zij wist een prachtige plek op het natuur gebied in Bergen op Zoom. Vervolgens hebben we een aantal mooie settings bedacht voor de kinderen als voor de volwassene. Voor de kinderen hadden we een leuke tipi neer gezet met daarbij een leuke poef en een stel kussentjes. Ook hadden we een setting op een mooi tapijt met twee kinder pauwstoeltjes met een vaas met pampasgrassen.  Voor de volwassenen hadden we een andere setting gemaakt. Het was een knusse setting met een klamboe, lampjes en prachtige tapijten. Ook hier waren de poefen weer in terug te vinden en hadden we een aantal mooie windlichten neer gezet.

De aanmeldingen konden komen. We hadden de mini fotoshoots op Instagram geplaatst en binnen mum van tijd waren alle plekken vol geboekt. Voor zowel de kinderen als de volwassenen. Er waren acht plekken voor de kinderen en 4 plekken voor de volwassenen.

De shoot kon beginnen. Het was heerlijk weer en de kinderen en de volwassenen zagen er schitterend uit. De leukste grapjes zijn vertelt en de schattigste kindertjes zijn voorbij gekomen.  De resultaten zijn dan ook verbluffend. Allemaal tevreden klanten. Het was een geweldige ervaring om te doen.  En ik kan niet wachten tot de volgende mini fotoshoots.
Hier onder een kleine selectie van alle foto’s.

 

Fotograaf: Liefs Yvon fotografie
www.liefsyvonfotografie.nl