Golden hour

Our adventure starts today

2 – mei – 2021

Golden hour

Een golden hour het moment, wanneer de zon zijn laatste stralen laat zien. En de fotograven schieten de prachtigste foto’s, dat moment wilde ik graag weer creëren. Daarom besloot ik een Styled Shoot te organiseren. De locatie stond al vast: het prachtige natuurgebied bij Valksenwaard. Het thema van de shoot was een elopment wedding met een minimalisme en bohemian touch.

Ik liet me inspireren door de prachtige plaatjes die ik af en toe voorbij zag komen op Instagram. Vervolgens heb ik met deze mooie plaatjes een moodboard gemaakt en ben ik leveranciers wezen contacten, waarmee ik graag deze shoot wilde opzetten. De prachtigste producten werden opgestuurd of kon ik komen ophalen om de shoot compleet te maken.

Één van mijn wensen was een bloemstuk op een hoed, hiervoor had ik Viori benaderd en zij wilde dat met liefde voor mij maken. En het resultaat is prachtig. Ook heeft zij het boeket, corsage en het bloemstuk voor de backdrop gemaakt. Mijn andere wens was een mooie foto te laten maken met een poster met een kalligrafie tekst. Daarvoor heb ik Rosali Kalligrafie benaderd. Zij heeft voor deze shoot een prachtige kaartenset gemaakt met een schitterende poster met daarop de tekst “Our Adventure starts today”.

Alle materialen, de locatie en het koppel. Alles viel op zijn plek op de shoot. En maakte het tot een prachtig resultaat. Met als uitkomst een boel prachtige foto’s. En super tevreden leveranciers.

Alle leveranciers die hebben mee gewerkt aan deze shoot waren geweldig.  Dankzij de leveranciers was dit een geslaagde shoot. En is het een pracht resultaat! Ik ben onwijs blij met de foto’s.

Leveranciers van de shoot:
Concept & Organisatie: Lots of Love styling
Organisatie: Jisca fotografie
Fotograaf: Sanopho (Saskia Noten fotografie)
Fotograaf: Jisca fotografie
Styling: Lots of Love styling
Bloemist: Viori.nl
Muah: Janet Daniels
Jurk: Queens bruidsmode
Jasje: AIM your wedding
Sieraden: Jacquline Vugs
Kaarten: Rosali Kalligrafie
Taart & Sweet: Zoete suikertoef
Koppel: Jhon & Larissa