Boomhut shoot

“Adventure for life".

22 – september – 2020

Boomhutshoot

Bij deze shoot stond avontuur en de boomhut centraal. We hadden een geweldig team dat aan deze geweldige shoot mee werkte. Dankzij hun medewerking is het een succes geworden en zijn de resultaten niet anders dan prachtig!

Het kleuren thema voor deze shoot was vooral gericht op aardetinten. Dit hebben we terug laten komen in de tapijtjes, kaarten en de bloemen. Ook hebben we prachtig koperen bestek bij deze shoot gebruikt.

We hadden een leren jasje om er een stoere uitstraling aan te geven. Ook stonden de LOVE letters mooi in deze groene omgeving. Het maakte het plaatje compleet. We hebben zoveel romantische plaatjes gekregen dat het lijkt op een prachtig sprookje want alles paste bij elkaar.

Bij deze shoot was er ook een sweet table. We hadden heerlijke sweets, met donuts en Rocky road taart. Om de dinertafel net een extraatje te geven hebben we een tafelkleed laten beschrijven met een romantische, gekalligrafeerde tekst.

Het kan ook niet anders dat deze geweldige shoot gepubliceerd is. Zelfs in het buitenland. Ook zo benieuwd naar de andere foto’s. Bekijk dan de het verhaal en de foto’s in de onderstaande link.

Link van de publicatie bij Sisters in law:
https://www.sistersinlaw.se/blog/2020/12/5/stylat-bohemiskt-elopement-i-trdkoja

Leveranciers van de shoot:
Fotograaf: Jisca fotografie
Fotograaf: Christines moments
Styling: Lots of Love styling
Bloemist: Flora Lisa
Muah: Puur hair makeup artist
Jurk: Wild love bridal
Pak: Dare customsuits
Kalligrafie: Maxime – Calligraphy & Design
Taart en sweets: Gerlinde bakt
Sieraden: Jacqueline Vugs-Voets
Jasje: AIM your wedding
Koppel: Robijn & Thomas