Water love shoot

met Rosalyn Gorter photography

9 – oktober – 2021

Love shoot

Het leek me super leuk om samen te werken met Rosalyn. Zij is een beginnende fotograaf met passie voor haar werk en ze wilde graag meer beeldmateriaal hebben.
En om meer beeldmateriaal te krijgen moet je shoots organiseren. Zo besloten we samen een fotoshoots weekend te organiseren. We hebben beiden onze inspiratie plaatjes samen gevoegd en daar drie te gekke moodboards voor bedacht. Allemaal kleine love shoots, maar wel verschillende stylen. Waaronder deze te gekke love shoot.

Met veel zorgvuldigheid zijn we locaties wezen bekijken en hebben we de shoot voorbereid door de settingen uit te stippelen.
Bij deze shoot hebben we een romantische ontbijt picknick setting gecreëerd en hebben we een luchtbed setting voor op het water.

De shoot hebben we in alle vroegte uit gevoerd. Dit omdat er de wens was om met mist te fotograferen. Zo gezegd zo gedaan. We gingen shooten, we begonnen met de picknick setting met een heerlijk ontbijtje. Toen de koffie op was en het zonnetje zijn eerste stralen liet zien konden we beginnen met het luchtbed. Met wat moeite en touwen hebben we het luchtbed in het water gekregen. Nu kwam de grootste uitdaging. Hoe kom je op het luchtbed ? En hoe zorg je dat alles droog blijft ? Heel voorzichtig begon Niels op het luchtbed te klauteren. En al snel kwam Tirza er vrolijk achteraan.

De shoot kon beginnen iedereen lag op het lucht bed en het zonnetje was er. Nog een zetje en ze waren van de kant af. Wat een prachtige beelden was het. De eerste kleuren van de zon waren er en een heel klein beetje mist. Alles was perfect en het zag er super romantisch uit. Na een aantal verschillende posities op het luchtbed was het toch echt tijd om te stoppen. Omdat we zo vroeg waren begonnen was het tijd om op te warmen. Dit gebeurde op het picknick kleed met kruiken en badjassen aan.

Trots op het resultaat bespraken we hoe de dag verlopen was. Iedereen was er over uit dat het een geweldige shoot was. Nu kijkend naar het resultaat kunnen we niet anders dan blij zijn. Wat een prachtig resultaten zijn er uit gekomen. Hieronder een aantal kiekjes van de shoot.

 

Leveranciers van de shoot:
Fotograaf: Rosalyn Gorter Photography
Styling: Lots of Love styling
Modellen:  Niels & Tirza