Bohemian shoot

Beauty is everywhere

29 – juni – 2021

Bohemian shoot

Wat een prachtige shoot is dit geworden. We begonnen met een te gek thema Bohemian. Dat hebben we uitgewerkt met een kleuren thema. Hierbij hebben we gekozen voor de roest en beige kwa kleuren. Dit hebben we met een stel prachtige voorbeeld plaatjes in een moodboard geplaatst. En hierbij hebben we super leuke leveranciers mee benaderd en gevraagd of ze het leuk vonden om mee te doen. En we hebben een top team gevonden die het erg leuk leek om mee te doen.

De locatie was niet heel moeilijk om te vinden. Het leek ons namelijk onwijs gaaf om naar de Tuin de Lage oorsprong te gaan. Deze locatie stond al een poosje op mijn top 10 locaties waar ik graag heen zou gaan.  Na het voorbereiden van de shoot was het dan zover. We konen de shoot gaan uitvoeren op 29 juni.

Aangezien we nog nooit op de locatie geweest waren, hebben we ter plekke de settingen moeten bepalen. Dit was een leuke taak. Er zijn namelijk veel plekken op deze locatie waar je mooie settingen kan neer zetten. Ons oog viel op de prachtige kas die vol gegroeid is met prachtige klimplanten. Hier hebben we zowel de dinersetting geplaatst als de ceremonie. Ook hebben ze bij de locatie super mooie tuinen. Zo hebben we in een van de tuinen de sweettable geplaatst. En achter de locatie hebben ze prachtige fotoshoot gehad.

Alle leveranciers die hebben mee gewerkt aan deze shoot waren geweldig.  Dank zij hun was dit een geslaagde shoot. En is het een pracht resultaat !! Ik ben onwijs blij met de foto’s. En niet voor niets is deze shoot ook gepubliceerd. Benieuwd naar het verhaal en de foto’s bekijk dan de onderstaande link.

Link van de publicatie bij The perfect wedding:
https://www.theperfectwedding.nl/real-weddings/3521/bohemian-chique

Link van de publicatie bij The perfect wedding:
https://www.theperfectwedding.nl/real-weddings/3520/bohemian-bruiloft-kas

Leveranciers van de shoot:
Organisatie: Lots of Love styling & Liselot Kamphuis
Fotograaf: Jisca fotografie, Liselot Kamphuis fotografie
Videograaf: Monique Brunt fotografie
Styling: Lots of Love styling
Bloemist: Viori
Muah: Blush bruidsstyling
Pak: Beijer Besselink
Strik: Gestrikt door Claudia
Jurk: Beijer Besselink
Sieraden: Jacqueline Vugt
Welkomsbord: Mooi met letters op je bruiloft
Kalligrafie: Beeq kalligrafie
Lint: Silk and flowers
Papier: The papermakers
Taart & Sweet: Miruna’s cakes
Koppel: Danja Kips & Mark Jansen
Locatie: Tuin de Lage Oorsprong