Bruiloft

Robbert & Helena

25 – mei – 2019

Bruiloft Robbert & Helena

In begin februari kreeg ik een berichtje van Helena dat ze gingen trouwen in mei en dat ze op zoek waren naar een stylist.
Ze gingen trouwen in de plantage in Vogelenzang. Een prachtige grote ruimte waar je veel aan kan decoreren.

We hebben contact gehad over de styling en over de mogelijkheden van de locatie. Ze wist precies wat ze wilde. Aan de achter kant van de brasserie kwam de ceremonie. Met een backdrop en witte loper en emmertjes met gipskruid erin. En bij de brasserie zou het eten zijn. En buiten zou op een veld spellen komen voor de kleintjes. En in een zaal achterin de brasserie zou het feest gehouden worden.
Deze hebben we versierd met prikkabel.

Zelf hebben ze een aantal spullen geregeld en er is het een en ander ingehuurd.  We hebben bij de ceremonie een prachtige roze doek op een prieel gehangen. Bij een hoekje waar ze zouden staan voor de felicitaties hebben we ook een doek opgehangen.

Ook was er een leuk hoekje waar je polaroid foto’s kon maken en een sapje pakken. Het was een gezellige warme dag. Echt een dag voor een prachtige bruiloft. We hebben een gezellig hoekje gecreëerd waarbij de bedankjes konden meegenomen worden en het gastenboek lag. Dit was een Jenga toren. De blokjes konden beschreven worden met een liefdevolle boodschap voor het koppel.

Hieronder een kleine blik van hun geweldige dag.

Fotograaf: Maria Anne Fotografie
Fotograaf: Lieselotte Zwart