Bruiloft

Jens & Marleen

22 – augustus – 2019

Bruiloft Jens & Marleen

In begin juli kreeg ik een berichtje van Marleen dat ze gingen trouwen in augustus en dat ze op zoek waren naar een stylist.
Ze gingen trouwen in een kasteel in Wijk bij Duurstede, Kasteel Duurstede. Een prachtige oud kasteel waar veel ruimte hebt en je veel aan kan decoreren.

We hebben contact gehad over de styling en over de mogelijkheden van de locatie. Ze wist precies wat ze wilde. Onder de tent was het diner. De tent mocht versierd worden met prikkabel zodat er in de avond nog licht was om even te roken of een drankje te drinken. De diner tafel zou worden versierd met blauwe doeken en oude vintage kandelaren. Wat verder op het terrein wilde ze een hoekje creëren voor de kinderen. Hier lagen vintage kleedjes en een koffer met spelletjes en een goody back voor de kids.

In de avond werd het feest gehouden in de toren van het kasteel. Het was een schitterende bruiloft.

Het was zover een schitterende zonnige dag. Een perfecte dag voor een bruiloft. Zoals gezegd hebben we alles uitgevoerd. Zelf hebben ze een aantal spullen geregeld en er is het een en ander ingehuurd. Het kinderhoekje is goed gebruikt.
De kids hebben heerlijk gespeeld op de kleden en waren druk in de weer met Jenga. De tafel zag er geweldig uit met de vintage kandelaren. En in de avond was de tent warmtelijk verlicht met de prikkabel.

Hieronder een kleine blik van hun geweldige dag.

Fotograaf: Onbekend