Golden hour

Golden hour is the best time of day

3 – maart – 2020

Golden hour

Een gouden uurtje is prachtig om foto’s in te maken. Dat was ook hoofddoel van de shoot. Prachtige foto’s maken in het gouden uurtje.  Bij deze shoot hebben we voornamelijk gedacht aan ‘Less is more’. We zagen een aantal voorbeelden hoe mooi het kan zijn als je foto’s in een graanveld maakt. Maar hoe mooi zou een bruiloft dan zijn in het graanveld met een gouden uurtje ? Dat wilde we wel uit proberen. Na even zoeken hebben we een prachtig veld gevonden waar we de styled shoot gingen uitvoeren.
Door het lekker simpel te houden hebben we twee mooie driehoeken als backdrop uit gekozen.  We hadden een prachtig koppel en ook een prachtige jurk. Dat maakte het plaatje compleet. We hebben super mooie ringen en een schitterend boeket.

Alle leveranciers die hebben mee gewerkt aan deze shoot waren geweldig.  Dank zij hun was dit een geslaagde shoot. En is het een pracht resultaat !! Ik ben onwijs blij met de foto’s. En niet voor niets is deze shoot ook gepubliceerd. Benieuwd naar het verhaal en de foto’s bekijk dan de onderstaande link.

Link van de publicatie bij Trouwplannen:
https://www.trouwplannen.nl/elopement-golden-hour-wedding/?fbclid=IwAR3ui1CkuSc6uMnB8sr2R3Vv8b3jE_uhLWJe5zRv5kJ-YYjeqwtBBt2UUMU

Link van de publicatie bij The perfect wedding:
https://www.theperfectwedding.nl/real-weddings/3095/boho-elopement-buitenlucht

Leveranciers van de shoot:
Fotograaf: Christines moments
Fotograaf: Jisca fotografie
Styling: Lots of Love styling
Bloemist: Flora Lisa
Muah: Laura van der Laan
Jurk: Wild love bridal
Sieraden: Oogst Goudsmeden
Koppel: Jasper & Jacomijn