Bohemian shoot

I will walk with you and follow you till the end

16 – maart – 2019

Bohemian shoot

Het thema van de shoot was bohemian. Het zou mijn eerste styled shoot worden. We hadden een moodboard gemaakt met de mooiste plaatjes.
Met die plaatjes op zak gingen we de shoot plannen. Het leek ons leuk om een shoot in het buitenland te doen. Alisha kende een schitterend dorpje in België genaamd Durbuy. Ze kende daar ook een ander plekje waar we konden shooten met een aantal items van Lots of Love styling.

Eenmaal alles geplant te hebben en de dag daar was gingen we op weg naar Durbuy. We gingen met twee auto’s. Ik reed mee met Alisha die de styling mee kon nemen en de bloemen van Suus bloem en meer. Ze had een prachtige bloemenkrans mee gegeven en een schitterend boeket. In de andere auto reed het koppel Jeffrey en Deveny samen met de videograaf  Fenna. In die dagen heeft er veel geregend. En daardoor was de weg onderstroomt naar de locatie waar we foto’s met styling konden maken.  Omdat we niet naar die locatie konden besloten we door te gaan naar het dorpje om daar foto’s te maken.

Het was een schitterend dorpje met mooie antieke pantjes en zijn smalle straatjes en steegjes. Toen de jurk en het pak aangetrokken waren konden we beginnen. We begonnen met shooten van de items van de leveranciers.  Het prachtige boeket werd meerdere variaties gefotografeerd.  Nadat het boeket en de details van de jurk gefotografeerd waren gingen we door naar het dropje.

We lieten het koppel meerdere poses uitvoeren in het dorpje. Zoals renen of handen vast houden. Het zag er zo romantisch uit. We sloten de shoot af met het ontpoppen van een goeie champagne. Dit zag er super feestelijk uit. Na vele foto’s gingen we weer onderweg naar huis. Wat een geweldige dag was het. Mijn eerste shoot. Jammer dat we niet naar de locatie konden waar we met styling foto’s konden maken. Maar ik ben onwijs dankbaar dat Alisha me wilde mee nemen in de wereld van styled shoots.

Leveranciers van de shoot:
Fotografie: Unite Photography
Video: FenVisuals
Styling: Lots of love styling
Bloemen: Suus Bloem en Meer
Modellen: Jeffrey & Deveny